Важка черепно-мозкова травма, поранення ока: Риженко розповів про стан пораненого під Авдіївкою військового

 

До Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені І.І. Мечникова евакуаційним транспортом доправили військовослужбовця Об’єднаних сил, який отримав поранення у районі Авдіївки на Донеччині.

Як повідомив головний лікар ОКЛ імені І.І. Мечникова Сергій Риженко, військовослужбовцю Збройних сил України надали допомогу в 66-му військовому мобільному госпіталі в Покровську, а потім доправили на подальше лікування до Дніпра.

“21-річний воїн зазнав важкої черепно-мозкової травми, має акубаротравму та поранення ока. Після прибуття до лікарні Мечникова пораненого оглянули всі спеціалісти та обробили рани. Пацієнт лікується у відділенні політравми. Він у стані середньої важкості, потрошку йде на поправку і наразі загрози життю військового немає”, – цитує Риженка АрміяInform.

Бійця активно лікують і вже сьогодні ввечері планують перевести його до нейрохірургічного відділення.

Як інформувала “Новинарня“, 19 листопада внаслідок ворожого обстрілу під Авдіївкою на Донеччині один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав вогнепальне осколкове поранення.

Протягом доби 19 листопада на ділянках відповідальності українських підрозділів у зоні ООС зафіксовано два порушення домовленостей з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців – у районі населеного пункту Авдіївка противник застосував автоматичний станковий гранатомет і стрілецьку зброю, а неподалік Мар’їнки було виявлено роботу ворожого снайпера.

Читайте також:
Венедіктова назвала небойові втрати ЗСУ за сім місяців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна