Навчання в 28 омбр ЗСУ: за допомогою системи Laser Tag взяли в полон “ворожого” офіцера

 

Уже вдруге військовослужбовці з 28-ї бригади імені Лицарів Зимового Походу мали можливість провести тактичні заняття із системою Laser Tag від українського виробника Skif.

Про це повідомив у понеділок, 23 листопада, пресцентр військової частини.

Зазначається, що сьогоднішні вправи відрізнялись від попередніх задачами та їх реалізацією.

“Нашим бійцям належало взяти штурмом містечко, зайняте умовним противником, який мав дві протитанкові гармати та особовий склад, укритий у будівлях”, – йдеться на сторінці бригади.

Після початку штурму наші військові почали поступово займати будівлі та вибивати противника, а танки з прикриття подавили гармати.

Також атакуючими силами був взятий у полон “ворожий” офіцер, повідомили в 28 омбр ЗСУ.

“Така система для тренувань уже вкотре стала чудовим доповненням до існуючих практик і наша бригада, як завжди, продемонструвала високий рівень професіоналізму та винахідливості у використанні подібних технологій”, – резюмували в окремій механізованій бригаді.

Довідково:
Тренувальна система Laser Tag – це імітатори стрільби та мішені для відпрацювання ураження різних цілей з танка.
За допомогою Laser Tag танкісти-навідники можуть підвищувати свою кваліфікацію, навчатися знаходити та уражати статичні або рухомі цілі на різній дистанції, здобувати навички взаємодії зі штатними приладами наведення та ураження, відпрацьовувати ведення вогню з гармати та кулемета танка.

Читайте також:
ЗСУ провели перші навчання з урахуванням досвіду війни в Нагірному Карабасі. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна