У Новотроїцькому відкриють сервісний центр

 

У середині грудня цього року Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій  планує відкрити багатофункціональний сервісний центр на контрольному пункті в’їзду-виїзду “Новотроїцьке”.

Про це в четвер, 19 листопада, повідомив  віцепрем’єр-міністр – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков, інформує пресслужба відомства.

Сервісний центр у Новотроїцькому Донецької області споруджується за аналогом центру у Щасті  Луганаської області, який запрацював з 10 листопада.

“Щастя – це новий стандарт. І вже за місяць такий же центр буде відкрито і у Новотроїцькому. Наші громадяни з окупованих територій повинні мати можливість отримувати всі послуги, які надає Україна. Вони повинні відчувати і розуміти, що державі є до них діло. Я неодноразово казав, що моя мета – вийти на кордон з Росією ще до фактичної деокупації наших територій. Через людей,  їхні серця і розуми, – завдяки турботі й сервісам. І я бачу, що це можливо”, – наголосив Резніков.

Тепер і на КПВВ у Новотроїцькому всі громадяни України по обидва боки лінії розмежування зможуть отримати всі соціальні та адмінпослуги, безоплатну правову допомогу, тут передбачені відділення “Ощадбанку”, “Нової пошти”, кімнати матері й дитини, аптека і магазин супутніх товарів “ОСТО”, можна буде скористатися соцпрограмами, зокрема – медичними, такими, як “Доступні ліки” тощо.

Також віцепрем‘єр додав, що цього року буде модернізовано сервісну зону і на КПВВ “Чонгар” на адмінмежі з Кримом, а наступного року сервісні центри будуть споруджені на всіх наявних КПВВ.

“Наша мета – повернення Донеччини, Луганщини та Криму, розвиток цих регіонів. Будівництво інфраструктурних об‘єктів, залізниці, налагодження умов для ведення бізнесу – від мікропідприємництва до великих заводів”, – додав Олексій Резніков.

Нагадаємо, нещодавно Німеччина і Франція виступили зі спільною заявою про роботу КПВВ на Донбасі.

Читайте також:
Резніков анонсував нову залізницю вздовж “лінії дотику” на Луганщині

Делегація України в ТКГ ініціює позачергові засідання: про що говоритимуть

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна