У Раді зареєстрували постанову щодо скасування “карантину вихідного”

 

У Верховній Раді зареєстрували постанову щодо скасування карантину вихідного дня. Відповідну рекомендацію парламент надає Кабінету міністрів.

Про це заявила в понеділок, 16 листопада, виконуюча обовязки глави ВР Олена Кондратюк у ході засідання погоджувальної ради парламенту.

“Кабінет міністрів вдався до так званих неоднозначних рішень, які ставлять багатьох громадян у безвихідне становище. Саме тому була сьогодні зареєстрована теж під моїм керівництвом спеціальна постанова №4381 про рекомендацію скасувати карантин вихідного дня уряду”, – цитує Кондратюк видання “РБК-Україна”.

Читайте також:
Поліція звітує про майже тисячу протоколів і проваджень щодо порушень “карантину вихідного дня”

Як повідомляла “Новинарня“, з опівночі 14 листопада в Україні за рішенням уряду почав діяти так званий “карантин вихідного дня”.
Під час карантину забороняється приймати відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо); приймати відвідувачів у ТРЦ та в інших закладах розважальної діяльності, спортивних залах, фітнес-центрах, басейнах; заборонено діяльність закладів культури і проведення культурних масових заходів. Торгівлю дозволено здійснювати тільки продуктовим магазинам, аптекам, зоомагазинам та АЗС.
Водночас місцева влада в багатьох великих містах бойкотувала таке рішення Кабміну.

Читайте також:
Порушення “карантину вихідного дня”:
поліція в Києві почала справу щодо клубу “5 елемент” і закриває ресторани

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна