Ердоган: Туреччина разом з Азербайджаном наближається до перемоги

 

Туреччина разом з Азербайджаном “наближається до перемоги”.

Про це в суботу, 7 листопада, заявив президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган на 7-му конгресі відділення правлячої Партії справедливості і розвитку в провінції Кахраманмараш, передає урядова інформагенція “Анадолу“.

“…Сьогодні вранці я також переговорив зі своїм братом Ільхамом Алієвим (президентом Азербайджану – “Н”). Він особисто розповів мені про останні новини. Я був радий почути від нього позитивні вісті [про звільнення окупованих Вірменією територій Нагірного Карабаху]. З божою поміччю ми наближаємося до перемоги“, – сказав Ердоган.

“Землі Азербайджану 30 років перебували під окупацією. Зараз нарешті азербайджанці зможуть повернутися на рідні землі”, – додав президент Туреччини.

За його словами, Туреччина “продовжує боротьбу на землях Анатолії задля досягнення миру не тільки в регіоні, а й в усьому світі”, продовжує рішучими кроками йти до своїх цілей, веде боротьбу з тероризмом і сепаратизмом в Сирії, Лівії тощо.

“Наші предки також вели з ними боротьбу. Нас ненавидять тирани і зрадники. Ненавидять тому, що ми руйнуємо їхній несправедливий лад, який вони будували протягом цілого століття”, – сказав Реджеп Ердоган, зазначивши, що Туреччина продовжить вести боротьбу і “ніколи не відмовиться від своїх цілей”.

Як відомо, у війні Азербайджану проти вірменських окупантів у Нагірному Карабасі активно задіяні ударні безпілотники турецького виробництва. Завдяки цим БПЛА армія Азербайджану знищує велику кількість вірменської техніки й живої сили. Здогадно, ними керують турецькі екіпажі.
Також Вірменія заявляла про участь у конфлікті бойової авіації ЗС Турецької Республіки. Президент АР Алієв визнав присутність в Азербайджані турецьких винищувачів F-16.

Читайте також:
Азербайджан показав знищення вірменських гаубиць і взявся оцінювати завдану шкоду в Нагірному Карабаху

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна