Українська делегація в ТКГ відреагувала на поранення українського війського на Донеччині

 

Українська делегація в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на сході України відреагувала на поранення військового ЗСУ внаслідок ворожого обстрілу на Донеччині.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці ТКГ у вівторок, 3 листопада, у фейсбуці.

“У зв’язку із порушенням противником режиму припинення вогню, українські представники в СЦКК направили письмову ноту до СММ ОБСЄ, ця подія також буде обговорена під час наступного засідання ТКГ. Українська делегація ще раз пропонує російській стороні усвідомити, до яких наслідків може призвести зрив домовленностей, досягнутих на вищому рівні у Нормандському форматі”, – йдеться в повідомленні.

У ТКГ також нагадали “охочим постріляти, що сьогодні Україна святкує День ракетних військ та артилерії ЗСУ”.

Як інформувала “Новинарня“, станом на 17:30 вівторка, 3 листопада, російсько-окупаційні війська двічі порушили “режим тиші” на Донеччині, внаслідок ворожого обстрілу під Новолуганським один український військовий зазнав осколкового поранення.

Читайте також:
Окупанти на Донбасі відновлюють окопи та обладнують хибні позиції, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна