Унаслідок ворожого обстрілу з АГС під Новолуганським поранений боєць ЗСУ

 

Російські окупаційні війська станом на 17:30 вівторка, 3 листопада, тричі відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил поблизу населених пунктів Новолуганське та Водяне на Донеччині, один український військовий поранений.

Про це інформує пресцентр штабу ООС у вечірньому зведенні.

“Від початку поточної доби, 3 листопада, зафіксовано два порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, неподалік населеного пункту Новолуганське, противник здійснив три постріли з автоматичного станкового гранатомета. На жаль, унаслідок обстрілу один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав вогнепальне осколкове поранення”, – йдеться в повідомленні.

Пораненого бійця доставили до лікувального закладу, де йому оперативно надали належну медичну допомогу. Стан здоров’я захисника оцінюють як середньої важкості.

Окрім того, ворог відкривав вогонь із ручного протитанкового гранатомета неподалік населеного пункту Водяне, повідомили в штабі.

Читайте також:
Окупанти на Донбасі відновлюють окопи та обладнують хибні позиції, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна