Від коронавірусу помер викладач Національної академії сухопутних військ Володимир Павлючик

 

Унаслідок важкого перебігу хвороби, спричиненої коронавірусною інфекцією, на 69-му році пішов з життя старший викладач кафедри тактики підрозділів бойового (оперативного) забезпечення Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного полковник запасу Володимир Павлючик.

Про це увечері в четвер, 29 жовтня, повідомив начальник НАСВ генерал-лейтенат Павло Ткачук.

“Володимир Павлович – досвідчений військовий інженер, пройшов всі ланки військового управління, завершив військову службу на посаді начальника інженерної служби армії”, – написав Ткачук на фейсбуці.

З його слів, за роки викладання в стінах академії Володимир Павлючик долучися до вишколу сотень висококваліфікованих офіцерів, вміло та самовіддано передавав власні знання новим поколінням військових інженерів Збройних сил України.

“Полковник Павлючик завжди був прикладом справжнього Офіцера. На жаль, страшний вірус виявився сильнішим”, – написав Ткачук.

Начальник академії висловив співчуття близьким та рідним померлого – дружині Тетяні Василівні, синам Олексію та Сергію.

Як інформувала “Новинарня“, у Львові від COVID-19 28 жовтня помер працівник ЗСУ. Ця смерть стала 15-им летальним випадком в українському війську внаслідок коронавірусної інфекції.

Читайте також:
COVID-19 в Україні: за добу зафіксували понад 7300 нових заражень. ІНФОГРАФІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна