Партію Пальчевського протягують у Київраду через “уточнення результатів”, – активіст

 

Політичну партію “Перемога Пальчевського” намагаються “протягнути” в Київраду через механізм так званого “уточнення результатів”.
Для цього голоси “Опозиційної платформи – За життя” “перераховують” на користь політсили Пальчевського.

На це в середу, 28 жовтня, звертає увагу активіст і волонтер Роман Сініцін.

Він опублікував на сторінці у фейсбуці два різні протоколи за підсумками голосування на дільничній виборчій комісії номер 800133. 

“От приклад, як риги намагаються запихнути таки в Київраду партію рснявого Пальчевського. Перший протокол приїхав до ТВК: у ОПЗЖ – 48, у Пальчевського – 40. ТВК відправляє протокол на уточнення: у ОПЗЖ стає 8, у партії Пальчевського – 80“, – написав активіст, зазначивши, що таких прикладів є багато.

На цю ж схему “додавання” голосів на користь партії Пальчевського звертає увагу і активіст партії “Голос” Юрій Богданов.

“Зараз по 5 ТВК – Оболонській, Святошинській, Солом’янській, Шевченківській і Дарницькій – з відчаєм приречених частина комісій намагається натягнути голоси Пальческому за рахунок ОПЗЖ”, – написав він у ФБ.

За його інформацією, під час “уточнення” результатів на користь партії Пальчевського намагаються додати 30-40 голосів.

Загалом не вистачає 3,5-4 тисячі голосів виборців.

“Треба “намалювати” 100-150 дільниць. Складно, але пацани прям стараються. Наші члени ТВК “збивають” такі спроби протягнути в Київраду ще одну партію ватників і чортів, як ніби нам ОПЗЖ мало”, – резюмував він.

Читайте також:
У кандидата в мери Києва Пальчевського виявили російський паспорт. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна