Ломаченко втратив усі чемпіонські пояси і висловив незгоду з суддями. ВІДЕО БОЮ

 

Українець Василь Ломаченко програв Теофімо Лопесу зі США бій за звання абсолютного чемпіона світу серед професіоналів у легкій вазі.

Після всіх 12 раундів судді одностайно віддали перемогу американцеві – 116:112, 119:109, 117:111.

Поєдинок відбувся пізно ввечері 17 жовтня в Лас-Вегасі (вранці 18 жовтня за Києвом).

Українець почав бій мляво. Лопес видавав у кілька разів більше ударів, користувався перевагою в габаритах і не підпускав Ломаченка близько за рахунок джебу. Лопес намагався діяти агресивніше, пробивав по корпусу, шукав можливості для ударів в голову.

Фото: twitter.com/espnringside

У сьомому-восьмому раундах українець почав поступово перехоплювати ініціативу, але центр рингу все одно залишався за суперником.

В 11-му раунді Василь провів потужну атаку, але суперник перейшов у “режим виживання”, зміг вистояти і провести заключну трихвилинку на високому рівні, тоді як українець знову був пасивний

Через зіткнення головами у Теофімо пішла кров, але це не вплинуло на хід поєдинку. План Лома здобути дострокову перемогу в “чемпіонських” раундах не спрацював.

Записки суддів

Можливо, причина – в прихованій травмі руки українця.

Таким чином, 23-річний американець виграв усі 16 поєдинків на професійному рингу. Тоді як 32-річний українець зазнав другої поразки в 16 боях.

До претендента перейшли титули, якими досі володів Ломаченко: чемпіон світу за версіями WBA Super та WBO (Василь утримував цей пояс із 2018 року) та WBC (українець був чемпіоном із 2019-го).

Після бою Василь Ломаченко заявив, що не згодний із рішенням суддів.

“Я не знаю. Чесно кажучи, я думав по ходу поєдинку, що половина була рівною. Можливо, він десь вигравав на першому-другому раундах, але з другої половини я включився. В принципі, я вважаю, що другу половину я забрав”, – сказав Ломаченко.

“Я хочу приїхати додому і переглянути поєдинок. Я не згоден з рішенням суддів! Я думав, що виграю, але результат є результат. Я з цим сперечатися зараз не збираюся. Зараз я поїду додому, потім поговорю зі своїм промоутером і менеджером. Ми все обговоримо і визначимо подальші дії”, – додав українець.

Читайте також:
Боксери Усик і Ломаченко знялися в російському фільмі про православну віру

 


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.