Боксери Усик і Ломаченко знялися в російському фільмі про православну віру

 

Українські боксери Олександр Усик та Василь Ломаченко знялися у документальному фільмі “Здрастуй, брате! Христос воскрес”, у якому розповідають про свою віру і дружбу з росіянами.

Фільм представив російський монастир «Корсунська Князь-Володимирська чоловіча пустинь” разом з Києво-Печерською лаврою. Його опублікували у вівторок, 5 травня, на YouTube-каналі “Корсуньская пустинь”.

Окрім українців, у фільмі знялися два російські спортсмени, а саме боксер Олександр Трубников і боєць рукопашного стилю Олексій Назаров. Також у зйомках взяв участь митрополит Української православної церкви Московського патріархату Онуфрій та інші священнослужителі.

“Фільм розповідає про віру, дружбу, братів у Христі відомих українських боксерів чемпіонів світу Василя Ломаченка, Олександра Усика і російських спортсменів. У нелегкі часи для канонічної православної церкви України бійці залишаються відданими Богу, вірі, вітчизні!”, — йдеться в описі до фільму.

У стрічці Василь Ломаченко зокрема каже, що у нього багато друзів в Росії і він не може з ними припинити спілкуватися, бо “сказали, що це країна, яка воює з нашою країною … Це не вкладається у моїй голові. По суті, ми є одним народом”.

Олександр Усик у фільмі каже, що він не припинить дружити з кимось із Росії, бо хтось “ділить портфелі”.

Тривалість стрічки – 40 хвилин. 

Як писала “Новинарня“, минулоріч боксер Усик на ході 9 травня приєднався до проросійських сил.

Читайте також:
У Єрусалимі боксер Ломаченко взяв участь у богослужінні з представниками УПЦ МП

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна