У Сєвєродонецьку відкрили пам’ятник 73 загиблим на Донбасі військовим медикам

 

На Луганщині відкрили пам’ятник військовим фельдшерам, медсестрам, санітарам і лікарям, які загинули, рятуючи життя захисників України на фронті.

Про це повідомляє “Громадське радіо”.

На плиті, яку встановили на території військового госпіталю в Сєвєродонецьку, висічено імена 73 загиблих. Прізвища розміщені в хронології за роками проведення бойових дій на Луганщині.

” (…) подякувати батькам цих хлопців та дівчат, медиків, які народили дійсно героїв України. На жаль, їх з нами нема. Але я впевнений, що дуже-дуже багато наших воїнів дякують їм за своє врятоване життя”, – сказав голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай.

За словами голови міжнародної організації “Сім’ї Мазеп” Ігоря Мазепи, такі пам’ятні знаки будуть нагадувати місцевим жителям про те, що для них роблять військовослужбовці.

“Взагалі потрібно, щоб країна не забувала тих, хто захищає її, тому що багато хто не розуміє, що в нашій країні йде війна. Всі живуть цивільним життям і намагаються навіть не думати про це”, – сказав він.

Нагадаємо, нещодавно в Одесі відкрили меморіал загиблих на Донбасі військових.

Читайте також:
На Миколаївщині відкрили Меморіал полеглим землякам у російсько-українській війні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна