ООС: ворог неприцільно стріляв біля Шумів

 

Упродовж минулої доби, 9 жовтня, на фронті зафіксовано один факт порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. У районі відповідальності ОТУ “Північ” (Луганський напрямок) поблизу населеного пункту Шуми ворог здійснив кілька неприцільних черг зі стрілецької зброї.

Про це йдеться в ранковому зведенні пресцентру штабу Об’єднаних сил у суботу, 10 жовтня.

“Ця вогнева провокація противника не несла загрози нашим оборонцям, тому українські підрозділи зброю у відповідь не застосовували. Бойових втрат внаслідок ворожих пострілів не було”, – сказано у зведенні.

Від початку поточної доби, 10 жовтня, у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. “По всій лінії розмежування спостерігається тиша”, – розповіла речниця ООС Маріамна Маркевич у зведенні станом на 7:00 суботи.

Зазначається також, що військовослужбовці Збройних сил спільно із рятувальниками ДСНС продовжують гасити пожежі на території Донецької та Луганської областей. Так, напередодні Об’єднані сили локалізували пожежі у районах населених пунктів Новоолександрівка та Катеринівка, неподалік Майорська, в нічний час, остаточно ліквідовано осередки загорання, а поблизу Болотеного українські воїни продовжують боротьбу з вогнем і досі.

Читайте також:
Внаслідок російської агресії на Донбасі загинули 147 дітей, ще 392 отримали поранення

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна