На COVID-19 у Раді захворіли 75 людей, співробітниця секретаріату померла, – ЗМІ

 

Станом на понеділок, 5 жовтня, у Верховній Раді коронавірусну хворобу підтвердили в 75 людей, одна працівниця парламенту померла.

Про це інформує “Дзерало тижня”.

COVID-19 виявили у 49 народних депутатів і 26 співробітників апарату парламенту. Одна з співробітниць секретаріату Ради померла”, – йдеться в повідомленні.

За даними “Української правди”, серед представників фракції “Слуга народу” сьогодні є вісім активних хворих на коронавірус.

Нагадаємо, 29 вересня стало відомо, що COVID-19 виявили в лідерки партії “Голос” Кіри Рудик.

Про позитивний тест на COVID-19 повідомив і п’ятий президент України, народний депутат від “Європейської солідарності” Петро Порошенко.

Того ж дня про інфікування заявив також нардеп від “Слуги народу”, спортсмен Жан Беленюк. 

30 вересня народна депутатка від “Європейської солідарності”, учасниця російсько-української війни, медик-доброволець Яна Зінкевич повідомила, що вдруге за пів року отримала позитивний результат тесту на COVID-19.

Читайте також:
Рада пішла на карантин через спалах коронавірусу серед депутатів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна