Комбат “Госпітальєрів”, депутатка Яна Зінкевич захворіла на COVID вдруге за пів року

 

Народна депутатка від “Європейської солідарності”, учасниця російсько-української війни, медик-доброволець Яна Зінкевич повідомила, що отримала позитивний результат тесту на COVID-19. Раніше вона вже хворіла на коронавірус.

Про це нардепка повідомила в середу, 30 вересня, у фейсбуці.

“Друзі! Сьогодні ми здавали усією фракцією аналізи на коронавірус. На жаль, у мене теж позитивний результат. Прошу всіх, хто контактував зі мною протягом останніх декількох днів, зв’язатися зі своїми сімейними лікарями і здати тести ПЦР. До здачі тесту рекомендується самоізоляція”, – повідомила Зінкевич.

Вона також зазначила, що з симптомів у неї поки тільки сильна втома, і цього разу захворювання проходить легше, ніж минулого.

“Я вже хворіла коронавірусом, сподіваюся, цього разу буде легше. Минулого разу хворіла важко, була на кисневому забезпеченні (але, на щастя, не на ШВЛ). Усім бажаю здоров’я!”, – додала Зінкевич.

Нагадаємо, 29 вересня стало відомо, що COVID-19 виявили в лідерки партії “Голос” Кіри Рудик.

Про позитивний тест на COVID-19 повідомив і п’ятий президент України, народний депутат від “Європейської солідарності” Петро Порошенко. 

Того ж дня про інфікування заявив також нардеп від “Слуги народу”, спортсмен Жан Беленюк. 

Читайте також:
Рада пішла на карантин через спалах коронавірусу серед депутатів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна