Дубінський очолив список “Слуги народу” на виборах до Київської обласної ради

 

Народний депутат України, колишній ведучий програми “Гроші” на телеканалі “1 + 1” Олександр Дубінський очолив виборчий список кандидатів у депутати Київської обласної ради від партії “Слуга народу”.

Така інформація міститься в списках кандидатів на сайті Центральної виборчої комісії, передає агентство “Інтерфакс-Україна”.

У цьому переліку є ще співробітники “1 + 1 Продакшн” та “1 + 1 Медіа”.

Так, під №4 зазначено кореспондента “1 + 1 Продакшн” Володимира Тимофійчука, а під №9 – журналіста “1 + 1 Медіа” Ігоря Колтунова.

У списку є й жінки, які працюють на “плюсах”:

  • продюсер “1 + 1 Продакшн” Альона Шерепа (№14);
  • редактор випуску “1 + 1 Продакшн” Наталія Книга (№17)  Марія Кисельова (№19);
  • адміністратор управління журналістських проектів “1 + 1 Продакшн” Олеся Шерепа (№44).

Є серед кандидатів і помічник-консультант нардепа Дубінського Станіслав Семергей (№6).

Всього в списку до Київської облради – 84 кандидати від партії “Слуга народу”.

Як відомо, колишній журналіст каналу “1+1” Олександр Дубінський є власником великої кількості землі під Києвом, кількох елітних квартир у столиці та десятків авто, оформлених на матір.

Нещодавно стало відомо, що Олександр Дубінський у 2013-2014 роках був координатором кампанії щодо дискредитації Майдану, яка оплачувалась тодішнім міністром доходів та зборів із команди Януковича Олександром Клименком та управлялась холдингом “Вести”.

Читайте також:
“Темники з одної методички”: нардепи з “СН” й “ОПЗЖ” Дубінський і Рабінович розмістили однаковий допис про білоруські протести

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна