При Зеленському на навчаннях “Об’єднані зусилля” не спрацював “Джавелін”

 

Президент Володимир Зеленський був присутній на полігоні “Широкий Лан” у Миколаївській області, де проходила активна фаза стратегічних командно-штабних навчань “Об’єднані зусилля-2020”, і в цей час не спрацював американський протитанковий ракетний комплекс Javelin.

Про це йдеться у сюжеті ТСН у середу, 23 вересня.

Протитанковий переносний ракетний комплекс Javelin мали задіяти при контрнаступі на умовного противника, але, як виявилося, невдало. Пусковий механізм спрацював, але снаряд із ПТРК нього не вилетів.

“Джавелін” не спрацював, ракета не вилетіла. Можливо, це помилка оператора, може щось інше, треба розбиратися, зараз точно сказати не можу”, – прокоментував інцидент генерал-майор Валерій Залужний – командувач військами оперативного командування “Північ”.

Військові з’ясовують причини поламки. За винятком цього, навчання проходять успішно.

Читайте також:
“Об’єднані зусилля-2020”: відбулися бойові стрільби “Ураганами” і “Вільхою” із Зеленським. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна