Генерал Забродський очолить список “ЄС” на виборах до Дніпропетровської облради

 

Генерал-лейтенант Збройних сил, народний депутат України Михайло Забродський очолить список партії “Європейська солідарність” на виборах до Дніпропетровської обласної ради.

Про це заявив лідер партії “ЄС”, п’ятий президент України Петро Порошенко під час обласної конференції політичної сили в Дніпрі в понеділок, 21 вересня.

“Свого великого друга та великого українця я попросив очолити наш обласний список – Михайла Забродського – Героя України, генерал-лейтенанта, командувача Десатно-штурмових військ (з 2015 по 2019 роки – Н.), справжнього українця”, – сказав Порошенко.

Зі слів Порошенка, під час представлення Забродського присутні на з’їзді партії учасники бойових дій встали в знак поваги.

Список у міську раду Дніпра очолила колишня депутатка від Блоку Петра Порошенка, армійська волонтерка Тетяна Ричкова, яка балотуватиметься на посаду міського голови Дніпра.

Читайте також:
“Голос” назвав десятку кандидатів до Київради. На чолі списку – Максим Нефьодов

Сергій Притула балотуватиметься в мери Києва від “Голосу”

Марина Порошенко очолила список “ЄС” на виборах у Київраду

“Європейська солідарність” підтримає Кличка на виборах мера Києва

Верещук – у мери, дружина глави МЗС – на чолі списку: хто йде в Київраду від “Слуги народу”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна