ДССТ обіцяє добудувати стаціонарний табір на ШирЛані до кінця року

 

Державна спеціальна служба транспорту обіцяє до кінця року завершити будівництво стаціонарного табору на полігоні “Широкий Лан”, у 235-му міжвидовому центрі підготовки військових частин та підрозділів (Миколаївська область).

Про це йдеться в сюжеті пресслужби ДССТ, передає Український мілітарний портал.

Зазначається, що будівництвом 11 казарм у стаціонарному бригадному таборі займається 1-ша окрема бригада ДССТ, інженерними спорудами та мережами, а також благоустроєм території – 36-й шляхо-відновлювальний полк. Також до виконання найбільш специфічних видів робіт залучені підрядні організації.

будівництво - Широкий Лан_сантехніка_1 будівництво - Широкий Лан_сантехніка
<
>

Зараз уже завершено та введено в експлуатацію будівлю КПП бригадного табору, на 90% завершено роботи з електрифікації та освітлення військового містечка, ведуться роботи із благоустрою території.

На будівництво, яке затягнулося на кілька років, військові будівельники з ДССТ зайшли у травні 2020 року.

До цього, наприкінці 2018-го, військовослужбовці 36-го шляхо-відновлювального полку завершили будівництво спортивного комплексу на “Ширлані”.

Читайте також:
Розкрадання під час будівництва Широкого Лану: ДБР підготувало підозру чиновнику Міноборони

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна