ССО в Німеччині тренувалися на вертольотах Black Hawk та Chinook

 

Українські військові Сил спеціальних операцій на міжнародних навчаннях Combined Resolve XIV в Німеччині тренувалися із залученням вертольотів “Black Hawk” та “Chinook”.

Про це в понеділок, 14 вересня, повідомили в пресслужбі Генерального штабу Збройних сил України.

Українські спецпризначенці провели спільні тренування з авіаційним компонентом сил “BLUFOR”.

Із залученням вертольотів UH-60 “Black Hawk” та CH-47 “Chinook” в ході підготовки до активної фази міжнародних навчань Combined Resolve XIV українські спецпризначенці провели спільні тренування з авіаційним компонентом сил “BLUFOR”, – йдеться в повідомленні.

Довідково

Chinook – американський важкий військово-транспортний вертоліт.

Black Hawk (“Чорний яструб”) – американський тактичний багатоцільовий вертоліт, призначений для перевезення особового складу та військових вантажів, а також для евакуації поранених та транспортування великогабаритних вантажів.

Читайте також:
“Плюс кілька порад, як воювати з росіянами”. Львівські десантники отримали найвищу оцінку на навчаннях з американцями Saber Junction 2020

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна