COVID-19 у війську: 37 нових інфікованих за добу, одужало вдвічі менше

 

У Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 638 осіб (активні випадки).

Такі дані станом на ранок неділі, 6 вересня, повідомляє пресцентр Командування Медичних сил ЗСУ.

Упродовж минулої доби, 5 вересня, в армії зареєстровано 37 нових випадків COVID-19.

Серед нових інфікованих госпіталізації потребували шестеро. З них двоє військовослужбовців проходять лікування в Національному військово-медичному клінічному центрі “ГВКГ” (Київ), один – у Військово-медичному клінічному центрі Східного регіону (Дніпро) і троє – у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону (Львів). Стан здоров’я пацієнтів задовільний.

Удома під наглядом медичної служби лікується 31 особа з легким перебігом захворювання. Найбільше – в Київській області (18 військовослужбовців та 1 працівник ЗСУ) та на Львівщині (9 військовослужбовців і 1 працівник).

Загалом за час епідемії в ЗСУ одужали 1303 особи (+17 за добу), летальних випадків залишається шість.

Таким чином, загальне число виявлених випадків коронавірусної хвороби в ЗСУ за весь час – 1880 (активні випадки, одужалі й померлі разом).

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) наразі перебуває 662 особи.

Як інформувала “Новинарня“, за добу 5 вересня в Україні діагностували 2107 нових випадків коронавірусної хвороби, 578 осіб одужали і 35 – померли від ускладнень.

Станом на ранок 6 вересня в Україні зареєстровано 70 821 активний випадок COVID-19. За добу число “діючих” хворих зросло на 1 494.

За весь час епідемії коронавірус діагностовано у 135 894 українців, із них 62 227 одужали і 2 846 — померли.

Читайте також:
Глава МОЗ Степанов розповів, скільки лікарняних ліжок зайнято коронавірусними хворими

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна