До “ЄС” на місцевих виборах приєднаються колишні політв’язні Сущенко та Балух

 

Партія “Європейська солідарність” іде на місцеві вибори з командою, яка “об’єднала патріотів із різних політичних сил, професійних і проєвропейських лідерів, щоби зупинити проросійський реванш і будувати європейське життя в Україні”.

Про це в понеділок, 31 серпня, під час з’їду політсили заявив її лідер, п’ятий президент України Петро Порошенко, інформує пресслужба “ЄС”.

“Від результату цієї загальнонаціональної кампанії залежить доля країни. Насамперед, ми повинні сформувати потужні фракції “Європейської солідарності” в усіх облрадах. Але особливо це важливо в південних та східних регіонах – для забезпечення унітарності країни, боротьби з ідеями федералізму та проявами сепаратизму”, – сказав Порошенко.

Чинні народні депутати фракції “Європейська солідарність” Михайло Забродський та Іванна Климпуш-Цинцадзе очолять списки до обласних і міських рад.

Народні депутати від “ЄС” Михайло Забродський та Петро Порошенко. Фото: Facebook/Петро Порошенко

До “ЄС” на місцевих виборах долучаться й колишні політв’язні Кремля Роман Сущенко та Володимир Балух, народний депутат VII та VII скликань Леонід Ємець, директор Одеського художнього музею Олександр Ройтбурд.

Роман Сущенко. Фото: Facebook/Петро Порошенко

“Європейська солідарність” йде на місцеві вибори для того, щоби захистити одну із ключових реформ нашої команди – децентралізацію, результати якої втілені в нові дороги, новий транспорт, відремонтовані школи та дитячі садки, освітлені вулиці, тощо. Це відбувається тому, що ініційована нашою командою децентралізація дала гроші на місця в інтересах місцевих громад. Замало вступити до Європейського Союзу – важливо європейські стандарти впровадити і забезпечити в Україні. У великих і малих містах, в об’єднаних громадах”, – зазначив Порошенко.

Як інформувала “Новинарня“, ЦВК оголосила старт місцевих виборів із 5 вересня.

Читайте також:
Гуморист Філімонов став кандидатом у мери Одеси від “Слуги народу”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна