Гуморист Філімонов став кандидатом у мери Одеси від “Слуги народу”

 

Гуморист Олег Філімонов балотуватиметься на посаду міського голови Одеси від партії “Слуга народу”.

Про це в понеділок, 31 серпня, інформує “НВ”.

Щодо свого головного опонента на майбутніх місцевих виборах, Геннадія Труханова, Філімонов заявив, що той “досить йому подобається”.

“Він красивий — такий, знаєте, мачо. Він підтягнутий, тай-бо займається. A man (“чоловік” англійською, – “Н”). Мені не подобається те, що робить він і його оточення. Скажімо так, щось зовсім вже не подобається, а на щось можна… Одесити трошки дивно себе щодо Труханова поводять. Ось кажуть: так він же побудував парк! Я кажу: хлопці, так, так, але ж він не дістав гроші з комірки в банку, не прийшов і на ці гроші він не закінчив будувати парк — він ці гроші взяв у мене, моєї внучки Мієчки (якій 11 місяців), у мого сусіда Вови, який через паркан живе, і на ці гроші дійсно побудував парк”, — сказав він.

Філімонов позитивно відгукується про реформу децентралізації, яка, за його словами, дала можливість в повному обсязі користуватися міським бюджетом Одеси.

Конкурувати з Трухановим, за словами кандидата від “Слуги народу”, йому буде складно.

“Ось він пробув 10 років (в міській раді, – “Н”), а що в місті змінилося? Куди рухається Одеса? Наше місто стало містом вихідного дня“, – зазначив він.

Український гуморист Олег Філімонов раніше був учасником команди КВН “Одеські джентльмени” і ведучим програми “Джентльмен-шоу”. Завідував кафедрою романо-германської філології в Одеському державному університеті імені Мечникова, має звання народного артиста України.

Нагадаємо,  ЦВК оголосила старт місцевих виборів із 5 вересня.

Читайте також:
“Ознаки політичної корупції”: Зеленський використовує службові поїздки регіонами для агітації за “Слугу народу”, – КВУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна