Луческу виграв перший трофей із київським “Динамо”, обігравши “Шахтар”

 

Київське “Динамо” виграло перший трофей на чолі з новим головним тренером, румуном Мірчею Луческу – Суперкубок України. Для цього динамівцям знадобилося перемогти колишню команду Луческу, донецький “Шахтар” – 3:1.

Матч за футбольний Суперкубок-2020 між чемпіонами України та володарями національного Кубка відбувся в Києві у вівторок, 25 серпня.

Через карантинні обмеження поєдинок на НСК “Олімпійський” проходив без глядачів. Протягом майже всієї зустрічі лила сильна злива.

М’ячі забивали лише іноземці. За “Динамо” – Карлос Де Пена (20 хв.), Жерсон Родрігеш (31 хв.), Фран Соль (83 хв.), за “Шахтар” – Жуніор Мораєс (37 хв.).

Таким чином, “Динамо” виграло третій поспіль, а загалом дев’ятий Суперкубок. У “гірників” лишилося вісім таких передсезонних трофеїв.

Нагадаємо, 75-річний Мірча Луческу несподівано очолив київське “Динамо” 23 липня. Фанати столичного клубу висловили різке невдоволення тим, що в “Динамо” прийшов давній “ворог”, і почали бойкот тренера Луческу та президента Ігоря Суркіса.

Читайте також:
“Це рішення принесе “Динамо”, б**ть, користь!” Суркіс пояснив фанатам, чому призначив Луческу. Але ті обіцяють протести

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна