Кравчук припускає відновлення подачі води в окупований РФ Крим

 

Очільник української делегації в Тристоронній контактній групі по Донбасу Леонід Кравчук заявив, що Україна може відновити подачу води в окупований Крим у разі гуманітарної катастрофи.

Однак, Київ може відновити подачу води тільки для мешканців півострова, сказав Кравчук в ефірі “Українського радіо” в понеділок, 24 серпня.

“В Криму живуть українці, і якщо раптом якась гуманітарна катастрофа трапиться, раптом, яка пов’язана з водою, то можемо дати людям воду”, – сказав Кравчук.

При цьому Кравчук підкреслив, що Україна “ніколи не дасть воду промисловим підприємствам і військовим базам півострова”.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Денис Шмигаль раніше також допускав можливість поставок прісної води з материкової частини України в анексований Крим.

Читайте також:
Чубаров відповів Шмигалю щодо постання води в окупований Крим

Під Сімферополем оголосили режим надзвичайної ситуації через відсутність води

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна