COVID-19 у війську: 35 нових інфікувань за добу, 19 одужали

 

У Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 401 особа.  

Про це в суботу, 15 серпня, інформує пресслужба Командування Медсил ЗСУ.

Число активних випадків коронавірусної хвороби в ЗСУ протягом доби збільшилося на 16 (напередодні йшлося про 385 недужих).

За минулу добу в армії зареєстрували 35 нових випадків COVID-19.

Зазначається, що за весь час епідемії в ЗСУ одужали 762 особи (+19 за добу). Летальних випадків – шість.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, загалом у Збройних силах з початку епідемії було діагностовано 1169 випадків коронавірусної хвороби (разом з активними зараз, одужалими й померлими).

Серед нових виявлених хворих у закладах охорони здоров’я перебуває четверо, зокрема у ВМКЦ Західного регіону – два військовослужбовці, у ВМКЦ Північного регіону – один військовий та один працівник ЗСУ. Стан здоров’я пацієнтів задовільний.

На лікуванні вдома під наглядом медслужби перебуває 31 людина. Зокрема на Львівщині – 14 армійців і три працівники ЗСУ, на Київщині – один військовий, на Івано-Франківщині – два військовослужбовці, на Вінниччині – чотири армійці, на Одещині – три військових, у Рівненській області – два військовослужбовці та два працівники ЗСУ.

На ізоляції (самоізоляції) перебуває 713 осіб.

Читайте також:
В Україні третю добу поспіль діагностують новий антирекорд виявлених хворих на COVID-19

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна