В Італії – найменша добова кількість померлих від COVID-19 з початку епідемії

 

В Італії за останню добу, 9 серпня, зафіксували два летальні випадки серед інфікованих коронавірусом і це найменша цифра з кінця лютого, коли було оголошено про початок пандемії.

Про це в понеділок, 10 серпня, інформує “Європейська правда” з посиланням на Ansa.

Інформацію про двох померлих надало Міністерство охорони здоров’я, але потрібно враховувати, що дані за вихідні можуть надходити з запізненням.

Подібна цифра про кількість жертв коронавірусу не реєструвалася з 21 лютого минулого року, коли були підтверджені перші дві смерті людей, інфікованих вірусом.

Найбільше число померлих за добу було 27 березня, коли було зареєстровано 919 смертей.

У суботу повідомлялося про 13 померлих.

Всього з початку пандемії померли 35 205 осіб.

За останню добу також підтверджено 463 нових випадків (347 в суботу), так загальна кількість становить 250 566 випадків.

“Протягом кількох днів дані про інфекції, що коливаються, можуть змусити нас думати, що ситуація виходить з-під контролю, але це не так: на національному рівні немає другої хвилі, але є кілька добре стримуваних спалахів”, – пояснив заступник міністра охорони здоров’я П’єрпаоло Сілері.

Читайте також:
В Італії надзвичайний стан продовжили до 15 жовтня

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна