“Неприйнятний крок”: Шмигаль відреагував на перебування Медведчука в анексованому Криму

 

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував перебування одного з лідерів партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктора Медведчука в окупованому Росією Криму.
Він негативно оцінив такий “вояж” українського політика.

Про це голова уряду прокоментував у інтерв’ю “Радіо Свобода”.

“Негативно ставлюся. Це надзвичайно неприйнятний крок із боку українського політика, яким він не був би, ким він не був би. Тому ставлюся до цього критично негативно”, – сказав Шмигаль.

Раніше цього тижня прессекретар депутата Верховної Ради, співголови партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука Олег Бабанін підтвердив журналістам інформацію про те, що Віктор Медведчук поїхав до анексованого Криму.

Як інформувала “Новинарня“, Медведчук в’їхав до Криму в неділю, 2 серпня, через КВПП “Каланчак” на автомобілі “Мерседес”. В авто разом із ним були дружина Оксана Марченко, водій та двоє охоронців.
Згідно з декларацією Медведчука, він володіє в селі Оползневе (Ялта) окупованої Автономної Республіки Крим будинком площею 371 кв. м та земельною ділянкою 5620 кв. м.

Читайте також:
Літак Путіна прибув до окупованого Криму, куди раніше приїхав Медведчук, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.