Літак Путіна прибув до окупованого Криму, куди раніше приїхав Медведчук, – ЗМІ

 

До окупованого Криму, куди кілька днів тому приїхав нардеп від “Опозиційної платформи – За життя” Віктор Медведчук, прибув літак із авіапарку президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Про це інформує сайт bihus.info у вівторок, 4 серпня.

Літак ІЛ 96-300 із бортовим номером RA-96012 вилетів із Москви і приземлився в аеропорту окупованого Сімферополя до опівдня.

За інформацією російських журналістів, це судно належить до авіапарку Путіна.

До 2003-го він був основним президентським літаком, наразі використовується як резервний.

Водночас на сайті Кремля сьогодні повідомляється, що президент Володимир Путін провів зустріч із губернатором Московської області Андрієм Воробйовим. У розділі “поїздки” на сайті президента РФ останні повідомлення – про візити до окупованого Криму 18-19 березня і 20 липня.

Як інформувала “Новинарня“, 2 серпня народний депутат України, один із лідерів проросійської фракції “Опозиційна платформа – За життя” Віктор Медведчук поїхав у окупований Крим через КВПП “Каланчак”.

Читайте також:
ЗМІ виявили нові бізнес-зв’язки між Коломойським та Медведчуком

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.