У США розслідують можливе страхове і банківське шахрайство Трампа

 

Окружний прокурор Мангеттена Сайрус Р. Ванс-молодший подав клопотання про персональні та корпоративні податкові дані президента США Дональда Трампа.

Про це у вівторок, 4 серпня, інформує “Радіо Свобода”.

Прокурор розслідує можливе страхове і банківське шахрайство з боку Трампа. Запит, зроблений напередодні, є частиною розслідування великого журі, що, як до цього вважалося, зосереджувалося на можливих хабарях за мовчання двом жінкам, які заявляли про колишні стосунки з Трампом.

Адвокати Трампа попросили суд анулювати клопотання.

За даними видання, клопотання про рахунки з’явилося після оприлюднення у ЗМІ інформації щодо “широкої й тривалої злочинної поведінки в Trump Organization”.

Прокурори цитували новини про те, що Трамп нібито завищував цінність своїх проєктів перед потенційними бізнес-партнерами і банками, а також згадували свідчення його ексадвоката Майкла Коена, який стверджував, що Трамп завищував цінність своїх ділових інтересів, щоби справити враження на людей чи кредиторів, але потім знижував вартість активів, намагаючись зменшити податки.

Читайте також:
Трамп закликав перенести дату виборів у США через пандемію COVID-19

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна