Байден переніс оголошення імені свого кандидата у віцепрезиденти

 

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Джо Байден переніс оголошення імені свого віцепрезидента на виборах 2020 року.

Про це у вівторок, 4 серпня, передає “Укрінформ” з посиланням на газету The Washington Post.

Кандидат у віцепрезиденти США буде оголошений не раніше, ніж через два тижні.

Передбачали, що Байден назве кандидатуру на цьому тижні. Рішення щодо перенесення оголошення було прийняте через боротьбу, яка загострилася між кандидатками всередині команди Байдена.

Водночас у Вашингтоні все активніше поширюються чутки про те, що віцепрезидентом у Байденабуде Сьюзан Райс, ексрадниця Барака Обами з національної безпеки.

Як інформувала “Новинарня“, вибори президента США заплановані на 3 листопада. Переможець має приступити до виконання обов’язків у січні 2021 року. Основними конкурентами вважають демократа Джо Байден та Дональда Трампа, який представляє Республіканську партію.

Читайте також:
У США на виборах вперше можна буде проголосувати українською мовою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна