В ЗСУ на COVID-19 хворіють майже 200 осіб

 

Станом на ранок 1 серпня в Збройних силах України на COVID-19 хворіють 196 осіб.

Число активних випадків коронавірусної хвороби в ЗСУ зросло на сім (адже напередодні йшлося про 189 хворих).

За минулу добу в армії зареєстровано 16 нових випадків захворювання, повідомляє пресслужба Командування Медичних сил ЗСУ в ранковому зведенні 1 серпня.

Зазначається, що за весь час епідемії в армії одужало 625 осіб (за добу +9). Летальних випадків уже півтора місяця залишається п’ять.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, за весь час гостра респіраторна хвороба, спричинена коронавірусом SARS-CoV-2, у Збройних силах України діагностувалася у 837 осіб (разом із вилікуваними й померлими).

Із нових виявлених вісім пацієнтів госпіталізовані до закладів охорони здоров’я: у Військово-медичний клінічний центр Північного регіону в Харкові – 2 військовослужбовці та 2 працівники ЗС України, у Військово-медичний клінічний центр Західного регіону (Львів) – 2 військовослужбовці, Полтавський військовий госпіталь – 1, Солом’янська районна лікарня в Києві – 1 військовослужбовець). Стан пацієнтів задовільний.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебувають 8 осіб (Львівська область – 5 військовослужбовців, Івано-Франківська – 1, Київська – 1 військовослужбовець, Житомирська – 1 працівник ЗСУ). У них спостерігається легкий перебіг захворювання.

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) в армії перебувають 572 особи.

Читайте також:
В Україні знову виявили понад 1100 нових носіїв коронавірусу за добу

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна