У ЗСУ за добу діагностували 34 нові випадки COVID-19

 

Станом на ранок п’ятниці, 31 липня, в Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 189 осіб.

Про це повідомляє пресслужба Командування Медичних сил ЗСУ.

Так, кількість активних випадків COVID-19 в армії за добу збільшилося на 30 (напередодні йшлося про 159 недужих).

За минулу добу зареєстрували 34 нові випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Із них в закладах охорони здоров’я перебувають восьмеро осіб (Військово-медичний клінічний центр Західного регіону — твоє військовослужбовців, Військово-медичний клінічний центр Південного регіону — один військовослужбовець та один працівник ЗСУ, 762-й військовий госпіталь у м. Біла Церква — двоє військовослужбовців, Чернігівська міська лікарня № 2 — один працівник ЗСУ). Стан здоров’я пацієнтів задовільний.

На лікуванні вдома з-поміж нових діагностованих – 26 осіб (Київська область — троє військовослужбовців, один державний службовець та три працівники ЗСУ, Львівська область — восьмеро військовослужбовців, Одеська область — один, Харківська — один, Рівненська — один, Івано-Франківська — троє, Сумська — двоє, Хмельницька область — твоє). У них спостерігається легкий перебіг захворювання.

Від коронавірусу в ЗСУ за весь час одужали 616 осіб (+4 за добу). Летальних випадків уже півтора місяці залишається п’ять.

Загальне число діагностованих випадків коронавірусної хвороби в армії, включно з активними, одужалими і померлими, становить 810.

На ізоляції (в тому числі самоізоляція) сьогодні перебувають 538 осіб.

Читайте також:
В Україні знову фіксують понад тисячу нових хворих на COVID-19, одужалих – майже вдвічі менше

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна