У “Динамо” є тренер: Суркіс спростував відставку Луческу

 

Президент київського “Динамо” Ігор Суркіс повідомив, що 74-річний румунський фахівець Мірча Луческу залишається на чолі команди.

Про це Суркіс повідомив у понеділок, 27 липня, в прямому ефірі авторської програми спортивного журналіста Ігоря Циганика на Youtube.

“Все нормально. Є у “Динамо” тренер”, – заявив Суркіс, який сам зателефонував в ефір.

Згодом Аркадій Запорожану, агент Луческу, пояснив звідки пішли чутки.

“Це була особиста переписка між ним та Ігорем Михайловичем Суркісом. Ця розмова була ще в суботу. Будемо з’ясовувати, як це потрапило в пресу. Якщо хтось захоче побачити, то я все можу показати. У нас завтра о 9:30 літак на Київ. Луческу – головний тренер “Динамо”. Цим листом він хотів показати, що не тримається за крісло тренера. Він хотів показати, що не заради грошей прийшов. Якщо його прихід може перешкодити “Динамо”, то він спокійно піде. Імідж клубу – набагато дорожчий, – сказав агент.

Як інформувала “Новинарня“, 20 липня ФК “Динамо” (Київ) звільнив головного тренера Олексія Михайличенка, а також його асистентів Вадима Євтушенка, Сергія Федорова та Михайла Михайлова.
23 липня стало відомо, що головним тренером футбольного клубу став Мірча Луческу.

27 липня румунські ЗМІ написали, що Луческу вирішив відмовитися від роботи у київському “Динамо”.

Читайте також:
“Це рішення принесе “Динамо”, б**ть, користь!” Суркіс пояснив фанатам, чому призначив Луческу. Але ті обіцяють протести

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна