Луческу відмовився тренувати київське “Динамо”, – ЗМІ

 

Румунський футбольний тренер Мірча Луческу вирішив відмовитися від роботи у київському “Динамо”, яке очолив чотири дні тому – 23 липня.

Про це в понеділок, 27 липня, повідомляє видання GSP.ro.

“На жаль, я вирішив відмовитися від можливої ​​співпраці з “Динамо”. Вдячний сім’ї Суркісів за надану довіру і зроблену пропозицію. Але я не зможу працювати в атмосфері ворожості, особливо з боку ультрас, чия підтримка так потрібна команді, – написав Луческу в листі власникам “Динамо”.

“Я ніколи не був боягузом, приймав спортивні виклики. Як доказ – переходи з “Галатасарая” у “Бешикташ” або з бухарестського “Динамо” – в “Рапід”. Фани цих клубів теж серйозно ворогують. Але вони змогли мене прийняти з розпростертими обіймами. Мені вдалося за їхньої підтримки виграти титули в цих країнах. Не можу прийняти фанатів, які діють проти інтересів клубу. Думаю, настав час змін, що викликало б ентузіазм, мотивацію, повернуло б команду на рівень, який диктують традиції та історія клубу”, – запевнив Луческу.

За його словами, перехід у “Динамо” “не має ніякого відношення до зарплати”.

“Гроші – останнє, що мене цікавило. Я хотів повернутися у футбол, в Україну, де я відчував величезне задоволення. Знову потрапити в цю атмосферу непередбачуваного і хвилюючого футболу. Я зробив це з ентузіазмом і упевненістю в потенціалі молодих українських футболістів, багато з яких грають за збірні. Я хотів суперництва, як це було багато років тому. Україна на це заслуговує”, – висловився футбольний тренер.

Як інформувала “Новинарня“, 20 липня ФК “Динамо” (Київ) звільнив головного тренера Олексія Михайличенка, а також його асистентів Вадима Євтушенка, Сергія Федорова та Михайла Михайлова.
23 липня стало відомо, що головним тренером футбольного клубу став Мірча Луческу.

Читайте також:
“Це рішення принесе “Динамо”, б**ть, користь!” Суркіс пояснив фанатам, чому призначив Луческу. Але ті обіцяють протести

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна