Михайличенка звільнили з посади тренера “Динамо”

 

Футбольний клуб “Динамо” (Київ) звільнив головного тренера Олексія Михайличенка, а також його асистентів Вадима Євтушенка, Сергія Федорова та Михайла Михайлова.

Як повідомили у пресслужбі клубу в понеділок, 20 липня, до нового сезону столичну команду готуватиме інший тренерський штаб.

“Отримавши команду по ходу сезону, цей тренерський штаб доклав максимум зусиль заради виконання завдань, поставлених на сезон. Як наслідок, “Динамо” виграло Кубок України та посіло друге місце у чемпіонаті, яке дає право змагатися за участь у груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА. Водночас керівництво клубу та численну армію динамівських уболівальників не може задовільнити поточний рівень гри команди, відсутність прогресу, достатнього для боротьби за звання чемпіона України та гідного виступу у європейських клубних турнірах. Для цього гра “Динамо” має вийти на якісно інший рівень”, – йдеться у повідомленні.

Ім’я нового очільника команди буде відоме згодом.

Читайте також:
“Динамо” 12-й раз виграло Кубок України, здолавши “Ворсклу” у валідольній серії пенальті

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна