Майже 150 американських інструкторів прибули на Львівщину

 

До Міжнародного центру миротворчості та безпеки, що знаходиться в Старичах на Львівщині  прибули близько 150 американських військовослужбовців з Національної гвардії штату Іллінойс.

Вони приїхали поміняти колег з Вісконсина, які тривалий час брали участь у діяльності “Об’єднаної багатонаціональної тренувальної групи – Україна”, передають у пресслужбі угруповання.

До від’їзду в Україну військовослужбовці перебували на подовженому карантині у Форт-Блісс, штат Техас. Упродовж цього часу медичний персонал американської військової бази двічі перевіряв оперативно-тактичну групу на наявність COVID-19.

Після прибуття в навчальний центр на Львівщину всі вони негайно пройшли медичне обстеження та перший із двох додаткових тестів на коронавірус в Україні.

Військові – зі складу 33-ї бойової піхотної бригадної групи Національної гвардії Іллінойсу.

Як повідомив керівник пресслужби МЦМБ капітан Віталій Ілик, наразі прибулі американські військовослужбовці перебувають на 14-денному карантині.

А наприкінці місяця запланована офіційна церемонія передачі повноважень від одного підрозділу іншому.

Читайте також:
Близько 150 канадських військових інструкторів прибули в Україну

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна