“Чотирьох бойовиків ліквідовано, ще троє вже не зможуть тримати зброю”: 54 омбр показала знищення ворожої позиції

 

Бойова група К2 54-ї окремої механізованої бригади повідомила, що знищила ворожі позиції в промисловій зоні на Донеччині, з яких російські окупанти постійно вели вогонь по українських воїнах.

Відео знищення позиції окупантів бойова група оприлюднила в середу, 1 липня.

Зазначається, що це “друга частина” удару по позиціях угруповання, яке свого часу створив колишній ватажок незаконного збройного формування “Восток”, екскомандир спецпідрозділу СБУ “Альфа” в Донецькій області Олександр Ходаковський (він же – Саша “Скіф” або “Ходок”).

“На попередньому відео ви побачили позицію окупаційних військ, на яку приходив і давав інтерв’ю Саша Скіф, і ми обіцяли написати втрати ворога на цій позиції.

Так ось, переглянувши уважно відео з Ходоком, ми побачили свої помилки, вирахували більш точно місця укриття сепаратистів і чекали. Коли почався черговий обстріл наших позицій, полетіла отвєточка в «улюблену» позицію Саші Скіфа, яку він нам належним чином «підсвітив»”, – пишуть українські військові.

Вони повідомляють, що позиція була повністю знищена: 4 бойовиків ліквідовано, ще 3 – тяжко поранені й навряд чи ще коли-небудь зможуть тримати в руках зброю.

Також знищено склад б/к, великокаліберний кулемет, “а знищені та пошкоджені автомати навіть ніхто не рахував”.

Як інформувала “Новинарня“, 24 червня 54 омбр ЗСУ звітувала, що знищила мінометну позицію та житлове приміщення окупантів в районі проведення операції Об’єднаних сил на Донеччині.

Читайте також:
“Ліквідовано трьох бойовиків”: бійці 54 омбр показали ВІДЕО обстрілу позицій противника

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна