54 омбр розбила позиції окупантів з батальйону “Восток”. ВІДЕО

 

Українські військові знищили позицію окупантів з батальйону “Восток”, яку ті облаштували в промисловій зоні одного з тимчасово окупованих міст Донецької області.

Про це в четвер, 25 червня, повідомляє у фейсбуці бойова група К2 54-ї окремої механізованої бригади.

Йдеться про позиції підрозділу, який свого часу створив колишній ватажок незаконного збройного формування “Восток” Олександр Ходаковський. Він – колишній командир спецпідрозділу СБУ “Альфа” в Донецькій області.

“Одна з таких позицій доставляла багато клопоту українським бійцям. Стріляли незаконні бандформування підло, прилітало навіть по мирному населенню. І за діло взялися розвідники.Було прийнято рішення про знищення цієї позиції. Після проведених різноманітних заходів військового характеру в один із днів був нанесений вогневий удар по окупантах у відповідь на їхні обстріли”, – інформують військові.

Про втрати противника внаслілок цієї військової операції армійці обіцяють написати пізніше.

Як інформувала “Новинарня“, 24 червня 54 омбр ЗСУ звітувала, що знищила мінометну позицію та житлове приміщення окупантів в районі проведення операції Об’єднаних сил на Донеччині.

Читайте також:
“Ліквідовано трьох бойовиків”: бійці 54 омбр показали ВІДЕО обстрілу позицій противника

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна