У мережі з’явилося відео моменту вибуху в будинку на Позняках

 

У мережі з’явилося відео моменту потужного вибуху в квартирі багатоповерхового будинку на вулиці Соломії Крушельницької на Позняках у Києві.

Відео опублікував ресурс dtp.kiev.ua у фейсбуці в понеділок, 22 червня.

Вибух був зафіксований камерами зовнішнього спостереження.

Як писала “Новинарня“, близько 10:00 у неділю, 21 червня, на вулиці Соломії Крушельницької, 1/5 у Дарницькому районі столиці (неподалік від станції метро “Позняки”) стався потужний вибух у десятиповерховому житловому будинку. Суттєво пошкоджено конструкції 4-8-го поверхів у під’їзді №6.
Одразу було відомо про одну загиблу – жінку 1943 року народження. За попередньою інформацією, це власниця квартири на сьомому поверсі, де стався вибух.
Ще трьох осіб рятувальники оперативно звільнили з-під завалів, загалом 23 людини евакуйовано.
За попередніми даними ДСНС, вибухнула газоповітряна суміш, але остаточний висновок щодо причини вибуху дасть експертиза.

22 червня Кличко заявив, що столиця готова виділити з резервного фонду бюджету 30 мільйонів гривень для вирішення житлової проблеми людей, в будинку яких на вулиці Крушельницької стався вибух.

Читайте також:
Вибух у київській багатоповерхівці: під завалами рятувальники шукають ще двох людей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна