Морпіхи відпрацювали оборону об’єкта в морській економічній зоні України. ФОТО

 

Підрозділ морської піхоти відпрацював оборону одного із важливих об’єктів у морській економічній зоні України.

Про це в понеділок, 22 червня, повідомили в пресцентрі Командування морської піхоти.

“За допомогою гелікоптерів морської авіації особовий склад підрозділу морської піхоти здійснив десантування посадковим способом на територію одного із важливих об’єктів у виключній морській економічній зоні України та приступив до його оборони”, – йдеться в повідомленні.

Фото: пресслужба Командування морської піхоти

Зазначається, що також із морпіхами провели навчально-бойове тренування щодо ураження маломірних надводних цілей зі штатного озброєння.

Фото: пресслужба Командування морської піхоти

У КМП підкреслили, що така перевірка готовності чергових сил і засобів до дій відбувалася на виконання вказівок Головнокомандувача Збройних сил України.

Фото: пресслужба Командування морської піхоти

Під час відпрацювання навчально-бойового завлання спільно працювали морська піхота, морська авіація та корабельний склад ВМС ЗСУ.

Фото: пресслужба Командування морської піхоти

Як інформувала “Новинарня“, 11 червня прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що питання відновлення водопостачання через Північно-Кримський канал на порядку денному наразі не стоїть.

Раніше президент американського фонду “Джеймстаун” Глен Говард зазначав, що посушливе літо в Криму може спонукати Російську Федерацію перейти до активних дій у Херсонській області, щоб отримати контроль над Північно-Кримським каналом.

На початку червня стало відомо, що на території Херсонської та Миколаївської областей військові та правоохоронці посилили охорону об’єктів критичної інфраструктури через загрозу можливого вторгнення Російської Федерації.

Читайте також:
Росія може вдатися до військової ескалації, аби забезпечити Крим водою з України, – Куніцин

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна