Єрмак та Резніков вирушили до Франції, обговорять мінський процес

 

Українська делегація вирушила з робочим візитом до Франції. В рамках візиту планується зустріч з представником Франції на переговорах радників лідерів країн-учасниць нормандського формату Еммануелем Бонном.

Про це в п’ятницю, 12 червня, повідомили у пресслужбі офісу президента.

Наголошується, що очолює українську делегацію віце-прем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков.

Також до її складу увійшли голова офісу президента Андрій Єрмак, міністр культури Олександр Ткаченко, заступник голови ОП Ігор Жовква і радник президента Руслан Демченко.

“Запланована… зустріч із зовнішньополітичним радником президента Французької Республіки Еммануелем Бонном, який представляє Францію на переговорах радників лідерів країн – учасниць “нормандського формату”, – йдеться в повідомленні.

Візит української делегації у Францію триватиме один день.

“Із зовнішньополітичним радником президента Франції Еммануелем Бонном планую говорити про ситуацію у Мінському процесі та двостороннє співробітництво України та Франції. В мене та колег заплановано ще кілька зустрічей. Зокрема, планую дати інтерв’ю журналісту газети “Ле Фігаро”, – написав Єрмак на сторінці у фейсбуці.

Читайте також:
У Мінську українська делегація на чолі з Резніковим зустрілася з російською стороною ТКГ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна