COVID-19 у війську: за добу діагностували 25 нових інфікувань

 

Станом ранок четверга, 11 червня, в Збройних силах України  на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 хворіють 159 осіб, за добу виявили 25 нових інфікувань.

Про це повідомили у пресслужбі Командування Медичних сил ЗСУ.

Відтак число активних випадків COVID-19 в армії за добу збільшилося на 21 особу (напередодні повідомлялося, що в ЗСУ на коронавірус хворі 138 людей).

Всього за час епідемії в ЗСУ одужали 158 особи (+4 за добу), летальних випадків – 4 (без змін).

Відтак загальне число діагностованих випадків коронавірусу в армії – 321.

За минулу добу зареєстровано 25 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Це – найбільший показник інфікувань за добу в ЗСУ від початку пандемії.

Із цих 25 осіб у закладах охорони здоров’я перебувають 18 осіб. Зокрема, 15 – в ізоляторі однієї з військових частин на Київщині.

“Пацієнти з 5 червня знаходились на ізоляції у зв’язку із контактом із хворим на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Результати проведеного ПЛР-тестування були позитивні. Наразі стан здоров’я військових задовільний, симптоми захворювання відсутні”, – повідомили військові медики.

У Національному військово-медичному клінічному центрі “ГВКГ” в Києві та Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону перебуває по одному військовослужбовцю з нових діагностованих. Один працівник ЗС України – на стаціонарному лікуванні в інфекційній лікарні Дніпра.

Стан здоров’я пацієнтів у медзакладах задовільний.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби – семеро військових, зокрема на Київщині, Харківщині, Вінниччині, Івано-Франківщині (по одному), у Львівській області – двоє. Також один працівник ЗСУ на Дніпропетровщині лікується вдома.

На ізоляції (самоізоляції), станом на ранок 11 червня, перебувають 598 осіб.

Читайте також:
НАТО розцінює фейки проти Альянсу під час пандемії як нову загрозу, – Столтенберг

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна