Аваков просить близько 2,6 млрд грн на доплати структурам МВС

 

Очільник Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков звернувся 27 травня до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля з проханням надати МВС близько 2,6 мільярдів гривень на доплати поліцейським, нацгвардійцям і прикордонникам під час карантину.

Про це у вівторок, 9 червня, повідомили в експертній організації StateWatch.

У відповідному листі від МВС зазначається, що кошти у розмірі понад 2,5 мільярда гривень планують спрямувати на виплату доплат у розмірі до 50% заробітної плати військовослужбовцям Національної гвардії України та Державної прикордонної служби, особам рядового й начальницького складу органів та підрозділів цивільного захисту, поліцейським, які забезпечують життєдіяльність населення.

Ще 171 мільйон гривень пропонувалася виділити на доплати медичним та іншим працівникам, які надають допомогу хворим на COVID-19 у медичних закладах МВС.

Нагадаємо, раніше “слуги народу” пояснили, чому в бюджеті скоротили видатки на всіх правоохоронців, крім МВС.

Читайте також:
Із вогнем, “бобіком” і самоспаленням: як під Радою вимагали відставки Авакова. НАШ РЕПОРТАЖ

Зеленський про Авакова: “Кращого міністра досі немає, і він повинен довести справу Шеремета до кінця”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна