Мер Броварів пояснив ймовірну причину ранкової стрілянини в місті

 

Мер Броварів Ігор Сапожко заявляє, що ймовірною причиною ранкової стрілянини у місті стала ситуація з розподілом міжміських маршрутів, які затверджує Київська обласна державна адміністрація.

Відповідний допис Сапожко розмістив на сторінці у фейсбуці в п’ятницю, 29 травня.

“Вважаю, що через відсутність діалогу між місцевими органами влади та обласною адміністрацією, ситуація загострювалась кожного дня”, – написав мер.

Він пояснив, що нещодавно за рішенням конкурсної комісії облдержадміністрації у Бровари на існуючий міжміський маршрут зайшла нова компанія.

Сапожко підкреслив, що “всі міжміські маршрути затверджує Київська обласна державна адміністрація”.

Він запевняє, що міська влада неодноразово звертались до керівника області та начальника управління інфраструктури КОДА з офіційними листами та зверненнями щодо затвердження нового експрес-маршруту з Торгмашу до метро Лісова через Окружну дорогу, але “всі звернення були проігноровані”.

За словами Сапожка, замість того, щоб вирішувати питання, обласна адміністрація створила та затвердила інший маршрут, який повністю дублює вже діючий, це і могло призвести до конфліктів між перевізниками.

Мер Броварів також додав, що двох людей з вогнепальними пораненнями доставили в Броварську лікарню.

Як інформувала “Новинарня“, 29 травня в Броварах сталася стрілянина за участю близько сотні осіб, які займаються пасажирськими перевезеннями. Троє чоловіків отримали поранення, 10 осіб затримані.

Читайте також:
Стрілянина на Житомирщині: ветеран батальйону Кульчицького Федюнін, який вижив, розповів про розвиток подій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна