“Бориспіль” отримав $10 млн кредиту для подолання наслідків кризи

 

Міжнародний аеропорт “Бориспіль” отримав $10 млн кредиту від “Альфа-Банку Україна” для подолання наслідків кризи, спричиненої пандемією COVID-19.

Про це у п’ятницю, 29 травня, повідомляє “Укрінформ” з посиланням на пресслужбу летовища.

“Відповідно до кредитного договору від 14 травня 2020 року, найбільший аеропорт країни Міжнародний аеропорт “Бориспіль” отримує кредит на суму $10 млн в “Альфа-Банк Україна”. Перший транш уже надійшов на рахунок підприємства”, – йдеться в повідомленні.

Авіаційна галузь зазнала найбільшого удару в умовах карантину, і Міжнародний аеропорт “Бориспіль” був вимушений шукати додаткове фінансування для підтримки своєї діяльності.

“Доходи підприємства впали більше ніж на 90%, і ми були вимушені звертатися за допомогою до держави та фінансових партнерів. Завдяки цій підтримці ми зможемо поступово відновлювати свою діяльність”, – йдеться в повідомленні.

Як писала “Новинарня“, нещодавно три українські аеропорти потрапили в список ризикових через коронавірус.

Читайте також:
ДБР повідомило про підозру судді Баришівського суду, що призупиняла ліцензію SkyUp

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.