Зґвалтування в Кагарлику: адвокат потерпілої розповів нові подробиці злочину

 

Адвокат жінки, яку у відділенні поліції зґвалтували й побили поліцейські з Кагарлика на Київщині, повідомив деякі подробиці інциденту.

Як розповів у вівторок, 26 травня, адвокат Євген Мельниченко у фейсбуці, постраждалу до відділку поліції привіз її сусід, нібито на допит щодо пограбувань у селі.

“У суботу, 23 травня, сусід привіз дівчину ніби на виклик у поліцію, де її чекав “дядя Коля”, начальник кримінального розшуку відділу поліції Кагарлика. Сусід зараз у розшуку”, – написав Мельниченко.

За його словами, у відділку на потерпілу чекали нетверезі поліцейські – Микола Кузів і Сергій Сулима.

“У відділі поліції потерпілу чекав п’яний дядя Коля та Сірожа – працівники поліції. Цей дядя Коля раніше домагався потерпілу і говорив їй, мовляв, “будеш давати, коли я скажу”. Далі жінку почали бити та ґвалтувати протягом дев’яти годин. Вона плакала, просилась. Втрачала свідомість. А її били, душили, ґвалтували неодноразово у чотирьох кабінетах. Водночас поліцейські пили алкоголь, вживали наркотики, примушували пити потерпілу. Це була помста дяді Колі, бо жінка відмовилася добровільно мати стосунки із ним. Ґвалтував підлеглий Сірожа, а дядя Коля душив і бив”, – розповів адвокат.

Нагадаємо, 26 травня Голосіївський районний суд Києва розглянув клопотання про обрання запобіжних заходів експоліцейським, яких підозрюють у зґвалтуванні і катуванні жінки в Кагарлицькому відділенні поліції на Київщині – Сергій Сулима та Микола Кузів пробудуть під вартою до 22 липня і до 23 липня відповідно.

Того ж дня Державне бюро розслідувань відзвітувало, що повідомило про підозру двом експравоохоронцям.

25 травня слідчі територіального управління ДБР затримали оперуповноваженого та начальника одного з секторів Кагарлицького відділення поліції Обухівського відділу поліції ГУНП в Київській області за фактом зґвалтування та побиття.

Читайте також:
Консула України в Молдові відсторонили через звинувачення у зґвалтуванні неповнолітньої

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна