Зґвалтування у Кагарлику: експоліцейським Сулимі та Кузіву обрали запобіжні заходи

 

Голосіївський районний суд Києва розглянув клопотання про обрання запобіжних заходів експоліцейським, яких підозрюють у зґвалтуванні і катуванні жінки в Кагарлицькому відділенні поліції на Київщині.

Як інформує “Громадське” у вівторок, 26 травня, Сергію Сулимі та Миколі Кузіву суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 22 липня і до 23 липня відповідно.

Альтернатива у вигляді грошової застави не передбачена.

Прокурор офісу генпрокуратури Валерій Смирнов заявив, що затриманим поки не інкримінують катування.

Як писала “Новинарня“, 26 травня Державне бюро розслідувань повідомило про підозру двом експравоохоронцям – Миколі Кузіву та Сергієві Сулимі.

25 травня слідчі територіального управління ДБР затримали оперуповноваженого та начальника одного з секторів Кагарлицького відділення поліції Обухівського відділу поліції ГУНП в Київській області за фактом зґвалтування та побиття.

Читайте також:
Консула України в Молдові відсторонили через звинувачення у зґвалтуванні неповнолітньої

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна