З’явилися фото з місця підриву вантажівки ЗСУ на Луганщині

доповнено

У мережі опублікували фото з місця обстрілу (або підриву) вантажного автомобіля Збройних сил Україні на Луганщині, внаслідок чого один військовий загинув, один – отримав поранення, четверо – бойові травмування.

Світлини у своєму телеграм-каналі оприлюднив у четвер, 21 травня, фронтовий кореспондент Андрій Цаплієнко. 

За його інформацією, вибух стався о четвертій годині ранку. 

“За однією з версій, бойовики встановили на шляху машини протитанкову [міну] ТМ-62м. Втім, на місці вибуху є воронки та осколки від 120-мм міни”, – пише журналіст.

Обстріл вантажівки ЗСУ. Фото з телеграму Андрія Цаплієнка

Як видно з фото, підбитий автомобіль – “Урал-375” – вигорів майже повністю.

Цаплієнко каже, що неподалік від підірваної автівки напередодні загинув на міні командир батальйону поліції “Луганськ-1” полковник поліції Сергій Губанов. 

“І вчора ж ватажок “ЛНРівців” Пасічник оголосив свій ультиматум Україні. Зрозуміло, на повномасштабний наступ у окупантів зараз немає сил. Але, натомість, вони абсолютно спроможні розгорнути проти нас війну диверсійних груп”, – припускає журналіст.

ДОПОВНЕНО. Як стало відомо, у вантажівці загинув солдат 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ “Холодний Яр” Євген Сафонов із Дніпропетровщини.

Обстріл вантажівки ЗСУ. Фото з телеграму Андрія Цаплієнка

Як інформувала “Новинарня“, за інформацією зі штабу Об’єднаних сил, 21 травня в зоні проведення ООС у Луганській області внаслідок влучання мінометної міни калібру 120 мм у вантажний автомобіль загинув український військовий, ще п’ятеро – дістали поранення й ушкодження.

20 травня на ворожій міні біля Трьохізбенки підірвався командир батальйону “Луганськ-1” полковник поліції Сергій Губанов.

Читайте також:
На Луганщині від кулі снайпера загинув старший солдат Олександр Карпика

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна