Проведення Олімпійських ігор у Токіо можуть скасувати повністю, – МОК

 

МОК активно готується до проведення Олімпіади в 2021-му році, але розглядає варіант з її повним скасуванням, коли цього вимагатиме епідеміологічна ситуація у світі.

Про це в середу, 20 травня, в інтерв’ю BBC Sports сказав очільник Міжнародного олімпійського комітету Томас Бах.

Він допустив скасування Літніх Олімпійських ігор, які мали відбутися в Токіо в 2020 році, але були перенесені на 2021-ий через пандемію коронавірусу.

Бах зазначив, що у разі, якщо в 2021 році можливості провести Олімпійські змагання не буде, їх доведеться скасувати взагалі.

“Не можна вічно утримувати 3-5 тисяч людей в організаційному комітеті. Не можна тримати спортсменів і спортсменок у стані невизначеності”, – сказав глава МОК.

Він додав, що зараз комітет посилено готується до проведення Олімпіади в 2021-му. Зокрема, йдеться про організацію проживання атлетів в Олімпійському містечку та забезпечення інших необхідних заходів безпеки, аби не наразити нікого на небезпеку COVID-19.

Нагадаємо, раніше МОК погодився перенести Олімпіаду в Токіо на 2021 рік.

Як інформувала “Новинарня“, Євро-2020 перенесли на рік через коронавірус.

Читайте також:
Євробачення-2020 скасували через коронавірус

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна